Winkelwagen

Assortiment

Service en expertise

Gereedschappen en machines verkopen kan iedereen! Maar meedenken, goed adviseren, doorvragen en vanuit expertise oplossingen bedenken is een ander verhaal. Wij bij Duspra bieden niet alleen een prachtig assortiment van kwaliteitsproducten aan, maar helpen u juist graag vakkundig verder.

Wereldwijde leveringen

Onze service is ook terug te vinden in het wereldwijd leveren van ons assortiment. Door de jarenlange ervaring hiermee weten wij precies hoe we goed, snel en betaalbaar onze producten over de hele wereld verschepen!

Ook onderdelen

Van alle machines en producten die we verkopen, leveren we ook losse onderdelen. Dus u kunt altijd op ons rekenen. En mochten wij een onderdeel niet in huis hebben, dan is dit zo bijbesteld door de goede relatie die wij hebben met onze toeleveranciers. 

Leveringen met 1 jaar garantie

Op al onze machines en producten zit een minimale garantietermijn van 1 jaar. Zelfs op de producten die bij veel gebruik snel slijten. Alle producten die wij leveren, zijn van hoge kwaliteit, dus ze verdienen deze minimale garantietermijn. 

Ook reparatie en onderhoud

Alle producten die wij leveren, kunnen ook door ons onderhouden worden. Vaak is repareren een stuk voordeliger dan nieuw kopen. Wij helpen u dan graag hierbij. Doordat we al ruim 55 jaar ervaring hebben met onze producten, behoort reparatie en onderhoud tot onze standaard.  
 

Ons assortiment

Zaken doen met Duspra

  • Expert in maritieme oplossingen
  • Gereedschap voor scheepvaart, offshore en industrie
  • Wereldwijde levering
  • Eenvoudig online bestellen
  • Hoge service en garantie
  • ATEX gecertificeerde producten

Nieuws

Wilt u meer weten over onze laatste nieuwe producten of het laatste nieuws lezen, meldt u dan aan bij de nieuwsbrief of klik hier om het nieuws te lezen.

 

 

Advies en contact

B.V. Technisch Bureau Duspra
Amersfoortseweg 24-14
3951 LB  Maarn

+31 (0)180 410 100

KVK 24231822
BTW-nummer NL001244589B01