Overslaan en naar de inhoud gaan

Gereedschappen en machines verkopen kan iedereen! Maar meedenken, goed adviseren, doorvragen en vanuit expertise oplossingen bedenken is een ander verhaal. Wij bij Duspra bieden niet alleen een prachtig assortiment van kwaliteitsproducten aan, maar helpen u juist graag vakkundig verder.

Uitgebreide leveringen

Onze service is ook terug te vinden in het verzenden van ons assortiment. Door de jarenlange ervaring weten wij precies hoe we goed, snel en betaalbaar onze producten kunnen verschepen!

Ook onderdelen

Van alle machines en producten die we verkopen, leveren we ook losse onderdelen. Dus u kunt altijd op ons rekenen. En mochten wij een onderdeel niet in huis hebben, dan is dit zo bijbesteld door de goede relatie die wij hebben met onze toeleveranciers. 

Leveringen met 1 jaar garantie

Op al onze machines en producten zit een minimale garantietermijn van 1 jaar. Alle producten die wij leveren, zijn van hoge kwaliteit, dus ze verdienen deze minimale garantietermijn. 

Ook reparatie en onderhoud

Alle producten die wij leveren, kunnen ook door ons onderhouden worden. Vaak is repareren een stuk voordeliger dan nieuw kopen. Wij helpen u dan graag hierbij. Doordat we al ruim 60 jaar ervaring hebben met onze producten, behoort reparatie en onderhoud tot onze standaard.