Overslaan en naar de inhoud gaan

Compressor - generator combinatie 

Bent u op zoek naar een betrouwbare stroom- en persluchtvoorziening voor uw werkzaamheden? Dan zijn onze multi-energiemachines de perfecte oplossing. Bij Duspra bieden we een ruim assortiment aan compressor-generator combinaties, zowel benzine- als diesel aangedreven.

Mobiele energie

Onze multi-energiemachines zijn speciaal ontworpen om mobiele energie te leveren in de meest veeleisende omstandigheden. De multifunctionele compressor / stroomaggregaat is de ideale unit om in, onder andere onderhoudsbussen, in te bouwen. Bekijk ons ruime assortiment aan benzine- en diesel aangedreven multi-energymachines!

Hoogwaardige multi-energiemachines

Onze multi-energiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn voorzien van betrouwbare motoren en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en te repareren, mocht er toch iets misgaan.

Ruim assortiment

Bij Technisch Bureau Duspra hebben we een ruim assortiment aan multi-energiemachines die aan al uw energiebehoeften voldoen. 

Minimaal 1 jaar garantie

Op alle multi-energiemachines in ons assortiment zit 1 jaar garantie. U kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen of direct telefonisch bestellen. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de compressor-generator combinaties die we aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0180-410100. Wij helpen u graag verder!

Lees meerLees minder