Overslaan en naar de inhoud gaan

ATEX gereedschappen

Bent u op zoek naar professionele gereedschappen die ATEX-gecertificeerd zijn? Dan slaagt u bij ons zeker. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in ATEX-gecertificeerde gereedschappen voor veilig gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Zeer breed scala ATEX gereedschappen

Ons assortiment van ATEX gereedschappen omvat een breed scala aan pneumatische en hydraulische gereedschappen, waaronder boorhamers, boormachines, zaagmachines en schroefmachines. Al onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn gecertificeerd volgens de nieuwste ATEX-richtlijnen.

Veiligheid voorop!

Bij Technisch Bureau Duspra weten we dat veiligheid op de werkplek van het grootste belang is. Ons assortiment van ATEX gereedschappen is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een veilige en betrouwbare werking in explosiegevaarlijke omgevingen.

De beste ATEX-gecertificeerde gereedschappen

Of u nu op zoek bent naar pneumatische-, hydraulische of handgereedschappen, bij Technisch Bureau Duspra vindt u de beste ATEX-gecertificeerde gereedschappen voor uw toepassing. Bekijk ons assortiment online of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Eenvoudig offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze ATEX-gecertificeerde gereedschappen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op. Of geef uw bestelling direct telefonisch door op: 0180-410100.

Lees meerLees minder