Overslaan en naar de inhoud gaan

De bedrijven die schepen in de vaart exploiteren worden rederijen genoemd. De Nederlandse vloot is zeer veelzijdig en een uitblinker in verschillende markten. Nederlandse reders staan bekend om hun hang naar innovatie en een duurzame ontwikkeling van de zeescheepvaart. Zij stellen hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu en werken voortdurend aan de verbetering van hun prestaties en dienstverlening.

Duspra kan hierin ondersteunen met diverse merken. Van een uitgebreid assortiment aan  ontroestingsapparatuur zoals dekbikmachines, lange en korte beitelhamers tot aan vele soorten naaldenbikhamers. Voor het ontroesten van bijvoorbeeld scheepsdekken en relingen, maar ook voor het verwijderen van aanslag op de scheepsschroef hebben wij een oplossing.

We hebben wij een groot specialisme opgebouwd. Met merken als Spitznas, Trelawny, Cengar, Ampco, Hi-Force en Chicago Pneumatic voeren wij op diverse prijs- en capaciteitsniveau een groot assortiment van elektrische, pneumatische en hydraulische gereedschappen. Voor gevaarlijke omgevingen en ladingen bieden wij met de ATEX gekeurde machines een veilige oplossing voor uw probleem.