Overslaan en naar de inhoud gaan

Hydraulische kettingzaag

Bent u op zoek naar een krachtige en betrouwbare hydraulische kettingzaag die zowel ontworpen is voor gebruik onderwater als voor een ATEX omgeving? Dan bent u bij Duspra aan het juiste adres. Onze hydraulische kettingzaag is ontwikkeld voor gebruik onderwater, waardoor u efficiënt en veilig kunt werken in de industrie en bij onderwaterconstructies.

Van hoogwaardige kwaliteit

Onze hydraulische kettingzaag is voorzien van een krachtige motor en een hoogwaardige zaagketting die moeiteloos door dikke materialen snijdt. De zaag is gemakkelijk te bedienen en zeer veilig in gebruik, zodat u zonder zorgen aan de slag kunt. De hydraulische aandrijving zorgt voor een constante kracht, waardoor u snel en efficiënt kunt werken onder water.

Kettingzaag voor onder water

Onze hydraulische kettingzaag is een onmisbaar gereedschap bij het werken onderwater. Of u nu hout of beton moet zagen: onze kettingzaag maakt het werk gemakkelijker en veiliger. De zaag is ook zeer geschikt voor het zagen van hard houten palen en damwanden onder water.

Lange levensduur

Bij Technisch Bureau Duspra bieden we hoogwaardige hydraulische kettingzagen aan die voldoen aan uw specifieke eisen en behoeften. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan, zodat u jarenlang kunt profiteren van de voordelen van uw investering. 

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze hydraulische kettingzagen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op 0180-410100.

Lees meerLees minder
ATEX Hydraulische Kettingzaag (ook geschikt voor onderwater) Spitznas 5 1030 0010
Atex
II2GExhIIBT5Gb
Vermogen
7,7 kW
Draaisnelheid
5000 rpm
Max. Ketting snelheid
13.2 m/s
Stop tijd
<0.12 s
Werkdruk
140-200 bar
Lengte zonder ketting
530 mm
Geluidsdruk
86.8 dB(A)
Trillingsniveau
3.6 m/s²
Gewicht zonder ketting
10,5 kg