Overslaan en naar de inhoud gaan

Pneumatische (ATEX) mixers

Welkom bij onze collectie pneumatische (ATEX) mixers. We hebben universele pneumatische mixers, maar ook mixers die ideaal zijn voor gebruik in een explosieve omgeving. Bij Duspra begrijpen we dat veiligheid op de werkplek een prioriteit is, en daarom hebben we ons assortiment mixers samengesteld met betrouwbare en duurzame opties die voldoen aan de ATEX-richtlijnen.

Voor diverse industrieën

Onze ATEX pneumatische mixers zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse industrieën, waaronder de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Het assortiment omvat mixers, met een bedieningshendel of draaihendel. Accessoires als mengstaven voor een verschillende viscositeit en zijn ook leverbaar.

Van hoogwaardige kwaliteit

Onze mixers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, waardoor uw werkproces soepel en efficiënt blijft.

Advies nodig? We helpen graag

Naast ons aanbod van ATEX pneumatische mixers bieden we ook accessoires en reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat uw mixer altijd in topconditie blijft. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste mixer voor uw specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft.

Duspra, specialist ATEX-gereedschappen

Sinds 1959 zijn wij gespecialiseerd als technisch bureau in onder andere pneumatische mixers. Wij leveren aan industrie, weg- en waterbouw, offshore en scheepsbouw. Lees meer over Duspra, wij zijn bereikbaar op tel. 0180-410100.

Lees meerLees minder