Overslaan en naar de inhoud gaan

Binnen het assortiment van Duspra bieden wij een brede en diepe range aan van pneumatische boormachines. Van lichte klussen tot extreem zware werkzaamheden. Zelfs voor onderwater bieden wij een passende oplossing!

Pneumatische boormachines – merken

Van diverse gerenommeerde merken leveren we een scala aan kwaliteitsmachines. Voor elk te boren gat onder iedere omstandigheid hebben wij voor u de oplossing! De meeste pneumatische boormachines zijn van het merk Spitznas.

2-3 werkdagen levertijd

Voor de meeste pneumatische boormachines geldt een levertijd van circa 2-3 dagen na het definitief bestellen. Op onze website kunt u een offerte aanvragen of uw bestelling direct telefonisch doorgeven.

Duspra, specialist in pneumatische boormachines

Sinds 1959 zijn wij gespecialiseerd als technisch bureau in o.a. pneumatische boormachines. Wij leveren aan bouw, industrie, offshore en scheepsbouw. Meer over Duspra.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de pneumatische boormachines die we aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0180-410100. Of laat een bericht achter op ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

 

Lees meerLees minder
ATEX Pneumatische omkeerbare boormachine 13 mm 500 rpm model CP1114R05

Max. vermogen

410 W

Max. cap. boorhouder (mm)

13

Vibratie

2.6 m/s²

ATEX

Yes

Type boorhouder

Keyed

Omkeerbaar

Nee

Geluidsvermogen

93 dB(A)

Max. werkdruk

6.3 bar

Type trigger

Progressive

Type handel

Pistol

Gewicht

2 kg

Vrije snelheid

500 rpm