Winkelwagen

Assortiment

Gas- en olie-industrie

Voor de gas- en olie industrie leveren wij een zeer uitgebreid assortiment aan van ATEX gecertificeerde producten. Deze ATEX-certificering houdt in dat deze producten voldoen aan de hoogste Europese richtlijnen op het gebied van explosiegevaar onder atmosferische omstandigheden. Bijvoorbeeld de nieuwe serie ATEX naaldenbikhamers van Trelawny in combinatie met een ATEX gecertificeerd TVS afzuigsysteem zorgt voor zeer veilig en beschermd werken op gevaarlijke locaties.

Atex Pneumatische Naaldenbikhamers in een handige kit.

Verder is er een groot assortiment van zaagmachines van het Duitse merk Spitnas. Deze ATEX machines van zeer hoge kwaliteit zijn geschikt voor het zagen van buizen, pijpleidingen en gasleidingen. Het gaat dan om bandzagen, cirkelzagen maar ook specialistische kettingzagen voor het zagen van zowel staal als kunststof leidingen.  

Voor het veilig sleutelen in bijvoorbeeld ATEX omgevingen heeft Duspra een zeer ruim assortiment vonkvrije gereedschappen van het Amerikaanse merk Ampco in het programma.  

Ons assortiment

Zaken doen met Duspra

  • Expert in maritieme oplossingen
  • Gereedschap voor scheepvaart, offshore en industrie
  • Wereldwijde levering
  • Eenvoudig online bestellen
  • Hoge service en garantie
  • ATEX gecertificeerde producten

Nieuws

Wilt u meer weten over onze laatste nieuwe producten of het laatste nieuws lezen, meldt u dan aan bij de nieuwsbrief of klik hier om het nieuws te lezen.

 

 

Advies en contact

B.V. Technisch Bureau Duspra
Amersfoortseweg 24-14
3951 LB  Maarn

+31 (0)180 410 100

KVK 24231822
BTW-nummer NL001244589B01