Winkelwagen

Assortiment

Water- en wegenbouw

Voor de doelgroep water- en wegenbouw voeren wij een assortiment hoogstaande machines van het Engelse merk Trelawny. Voor het opruwen en egaliseren van beton, bewerken van asfalt, het verwijderen van belijning en verhogingen bieden wij een ruime serie van vloerbikmachines en bikmachines. Deze machines kunnen geheel stofvrij het werk uitvoeren als u ze aansluit op de speciale Telawny stofafzuigers. Vooral het zeer uitgebreide assortiment aan ondersteunende accessoires zorgt voor een enorme veelzijdigheid aan uit te voeren werkzaamheden. 

Onder water werkzaamheden verrichten is een vak op zich. Wij bieden daarom voor deze zeer specifieke en vaak zware werkzaamheden alleen het beste assortiment van machines aan. Van het gerenommeerde Duitse merk Spitznas bieden wij u een hoogwaardig assortiment aan van de beste onderwatermachines. Pneumatisch, hydraulisch en veelal ATEX gecertificeerd. Machines van topklasse voor de veiligste manier van werken aan damwanden, brugdelen, sluizen en andere onderwaterobjecten.

Ons assortiment

Nieuws

Wilt u meer weten over onze laatste nieuwe producten of het laatste nieuws lezen, meldt u dan aan bij de nieuwsbrief of klik hier om het nieuws te lezen.

 

 

Advies en contact

B.V. Technisch Bureau Duspra
Amersfoortseweg 24-14
3951 LB  Maarn

+31 (0)180 410 100

KVK 24231822
BTW-nummer NL001244589B01