Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze bouwsector omvat een groot aantal disciplines zoals de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw en wegenbouw. De term civiele techniek wordt hiervoor ook veel gebruikt.

Voor deze doelgroep voeren wij een assortiment hoogstaande machines van het merk Trelawny. Voor het opruwen en egaliseren van beton, bewerken van asfalt, het verwijderen van belijning en verhogingen bieden wij een ruime serie van vloerbikmachines en bikmachines. Deze machines kunnen geheel stofvrij het werk uitvoeren als u ze aansluit op de speciale Trelawny stofafzuigers. Vooral het zeer uitgebreide assortiment aan ondersteunende accessoires zorgt voor een enorme veelzijdigheid aan uit te voeren werkzaamheden. 

Onderwater werkzaamheden verrichten is een vak op zich. Wij bieden daarom voor deze zeer specifieke en vaak zware werkzaamheden alleen het beste assortiment van gereedschappen en machines aan. Van het gerenommeerde merk Spitznas bieden wij u een hoogwaardig assortiment aan van de beste onderwatermachines. Pneumatisch, hydraulisch en veelal ATEX gecertificeerd. Machines van topklasse voor de veiligste manier van werken aan damwanden, brugdelen, sluizen en andere onderwaterobjecten.