Overslaan en naar de inhoud gaan

Absorptiemateriaal

Bent u op zoek naar een effectieve manier om olieproducten op te ruimen in uw werkplaats, fabriek of op het water? Dan bent u bij Duspra.nl aan het juiste adres! Wij bieden namelijk hoogwaardige absorptiemateriaal aan.

Ruim assortiment aan absorptie materialen

Ons brede assortiment bestaat uit oliedoeken, olieabsorptie rollen, oliebooms, oliekussens, oliesokken en speciale preventiekits. Alle producten hebben specifieke eigenschappen en voor elk olieprobleem bieden wij een oplossing.

Voor diverse toepassingen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten absorptie materiaal met elk hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. “Oil Only” doeken hebben een los gestapeld weefsel dat een efficiënt groot oppervlakte heeft. De vezels stoten water af en blijven drijven op het water. De vezels absorberen alleen olie en andere koolwaterstoffen en geen water.
Zo zijn onze oliedoeken en olierollen ideaal voor het afvegen van oppervlakken en het absorberen van kleine lekkages. 

Onze oliebooms zijn geschikt voor het opvangen van grotere hoeveelheden olie. De booms kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met metalen haken en ringen. Onze oliekussens en oliesokken zijn makkelijk te plaatsen in moeilijk te bereiken ruimten zoals onder machines en lekkende hydraulische slangen of in kleine hoeken.

Uitstekende service

Al ons absorptiemateriaal is van hoge kwaliteit en betaalbaar. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en deskundig advies. Kies voor onze oplossingen en zorg dat u altijd voorbereid bent op elk olieprobleem. Bestel vandaag nog bij Technisch Bureau Duspra.nl!

Eenvoudig offerte aanvragen

Heeft u interesse in een van onze absorptiematerialen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op. Of geef uw bestelling direct telefonisch door via: 0180-410100.

 

 

Lees meerLees minder