Winkelwagen

Assortiment

Onze merken


Bent u op zoek naar vonkvrij gereedschap? Dan zijn de gereedschappen van Ampco (the American Metal Products Company) zeer geschikt. Duspra voert 2500 vonkvrije producten in haar assortiment die snel geleverd kunnen worden!
 

[Lees meer]

Beco is het private label van Duspra. Al ruim 55 jaar verkopen wij
kwalitatieve gereedschappen en producten onder deze merknaam. 
 

[Lees meer]

Sinds 1 januari 2017 is Duspra de exclusieve distributeur van CAP Hydraulic voor Nederland en België. CAP Hydraulic is een fabrikant gespecialiseerd in hydraulische slagmoersleutels, pompunits en multi-energie machines.
  [Lees meer]
 
Een andere troef van Duspra zijn de steekzaagmachines van Cengar. Deze hoogwaardige pneumatische steekzaagmachines staan bovenaan in hun klassement.
 

[Lees meer]

Zoekt u betaalbaar luchtgereedschap van topkwaliteit? Dan bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment van een van de meest toonaangevende producten in luchtgereedschap: Chicago Pneumatic.
  [Lees meer]
 
Het merk Hi-Force uit Groot Brittannië is toonaangevend producent en leverancier van hydraulische gereedschappen.
  [Lees meer]
 
Met behulp van RUST ™ ATEX-slijpgereedschap verkrijgt u de beste voorbereidingsgraad en sneller dan elke andere mechanisch gereedschap in de markt.
  [Lees meer]
 
Safewrench - De sleutel die op zijn plaats blijft zonder deze vast te houden.
  [Lees meer]
 
Duspra voert het complete Pneumatische, Elektrische & Hydraulische assortiment van dit oerdegelijke Duitse merk. Dit bestaat onder andere uit:
  [Lees meer]
 
Zoekt u kwaliteitsgereedschap om oppervlakten te behandelen? Dan bieden wij een groot assortiment oppervlaktebehandelingsmachines aan. 
  [Lees meer]
 
TST is een fabrikant van koppelingen voor hydraulische-, pneumatische-, vacuüm-, gas-, chemische vloeistof en water toepassingen.
 

[Lees meer]

WD-40 Multi-Use Product is een van de meest herkenbare merken, dat overal ter wereld in werkplaatsen wordt gebruikt.

 

[Lees meer]

Ons assortiment

Nieuws

Wilt u meer weten over onze laatste nieuwe producten of het laatste nieuws lezen, meldt u dan aan bij de nieuwsbrief of klik hier om het nieuws te lezen.

 

 

Advies en contact

B.V. Technisch Bureau Duspra
Amersfoortseweg 24-14
3951 LB  Maarn

+31 (0)180 410 100

KVK 24231822
BTW-nummer NL001244589B01