Overslaan en naar de inhoud gaan

Allmet

Bespaar tijd en geld met Allmet Safety Tools. Het vlak- & doorslijpen of opruwen van metaal is binnen ATEX / EX zones aan strenge regels gebonden. Traditioneel gereedschap inzetten is mogelijk, maar vergt de nodige maatregelen.

Ampco

Bent u op zoek naar vonkvrij gereedschap? Dan zijn de gereedschappen van Ampco (the American Metal Products Company) zeer geschikt. Duspra voert 2500 vonkvrije producten in haar assortiment die snel geleverd kunnen worden! 

Beco

Al ruim 55  jaar verkopen wij kwalitatieve gereedschappen en producten. 

Het Beco-assortiment 

Beco wordt al vele jaren gevoerd door Duspra en het betreft producten van zeer goede kwaliteit. Productlijnen die worden gevoerd onder dit label, zijn: 

Ontroestingsapparatuur Absorptiemateriaal
 

CAP Hydraulic

Sinds 1 januari 2017 is Duspra de exclusieve distributeur van CAP Hydraulic voor Nederland en België. CAP Hydraulic is een fabrikant gespecialiseerd in hydraulische slagmoersleutels, pompunits en multi-energie machines.

Cengar

Een andere troef van Duspra zijn de steekzaagmachines van Cengar. Deze hoogwaardige pneumatische steekzaagmachines staan bovenaan in hun klassement.

Chicago Pneumatic

Zoekt u betaalbaar luchtgereedschap van topkwaliteit? Dan bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment aan van een van de meest toonaangevende producten in luchtgereedschap: Chicago Pneumatic.

Delta

Delta hijsgereedschappen. Veiligheid, kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijke kenmerken voor Delta met een jarenlange expertise in (ATEX) hijs- en hefwerktuigen.

Hi-Force

Hi-Force is  toonaangevend producent en leverancier van een groot assortiment  hydraulische gereedschappen. Alle gereedschappen van dit bekende merk zijn hoogwaardig en kwalitatief.

HiKoki

Het sterke merk HiKOKI (voormalig Hitachi) heeft een vooraanstaande positie op de markt van professioneel elektrisch gereedschap. Zeker waar de kwaliteit en het gebruiksgemak van de machines de basis zijn voor prettig werken, elke dag weer.

Grote variatie aan accu- , elektrische gereedschappen

Luznor

ATEX Verlichting

Professionele Luznor LRX-1 en LRX-2 LED-handlamp met hoge intensiteit. Compacte en licht in gewicht, heldere en duidelijke lichtstraal

ATEX

De LRX handlampen zijn geschikt voor gebruik in de volgende ATEX zones:
GAS: ........................ Zones 0, 1 en 2
STOF: ...................... Zones 20, 21 en 22

Monti

Bent u op zoek naar (ATEX) borstelmachines? Dan zijn de gereedschappen van Monti zeer geschikt voor oppervlaktebehandeling.  

Heeft u vragen over Monti?

Neem dan nu contact met ons op, we helpen u graag verder!

NEC+

Uitbreiding van ons assortiment met de oplaadbare (rechargeable) floodlight Ultra2 en de Ultra3 (AC/DC) LED werklamp

Nemo

Onderwater accu gereedschappen van Nemo zijn accu gereedschappen voor onderwater. De eerste en 's werelds enige accu tools voor onderwater gebruik.

Overige

Pferd

PFERD is het merk voor de ontwikkeling en productie voor oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen. De gereedschappen bieden de gebruiker het hoogste profijt en een zeer goede efficiency.

Rotabroach

Rotabroach producten zijn ontwikkeld door jarenlange ervaring en de expertise van vakbekwame ingenieurs. De producten zijn allemaal specifiek ontworpen door Rotabroach met robuustheid en kwaliteit en worden streng getest op zowel eigen normen als die van concurrerende producten, om ervoor te zorgen dat Rotabroach voorop loopt met een uitgebreid assortiment.

Rotec

Diverse verspanende gereedschappen die worden geleverd aan de metaalbewerkende industrie, de houtbewerkende industrie en de bouwsector. Het brede assortiment is actueel en snel leverbaar.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

Safewrench

Safewrench - De sleutel die op zijn plaats blijft zonder deze vast te houden.

Spitznas

Duspra voert het complete Pneumatische, Elektrische & Hydraulische assortiment van dit oerdegelijke Duitse merk. Dit bestaat onder andere uit:

Subsea Industries

Het assortiment onderwater reinigingsmachines is beschikbaar voor verschillende toepassingen: van (boeg)schroeven op kleine plezierboten tot de rompen van 400 meter containerschepen of grote offshore-platforms. 

Tehma

Machines van Tehma met superieure eigenschappen, die kracht, snelheid en productiviteit combineren met efficiëntie en eenvoudig gebruik.

Trelawny

Zoekt u kwaliteitsgereedschap om oppervlakten te behandelen? Dan bieden wij een groot assortiment oppervlaktebehandelingsmachines aan. 

De Trelawny-toepassingen

De Trelawny-machines staan voor zeer hoge prestaties en veilig werken. Met deze machines verwijdert u eenvoudig coatings en kunt u materialen ontroesten, beton opruwen en tegelvloeren verwijderen!

TST

TST is een fabrikant van koppelingen voor hydraulische-, pneumatische-, vacuüm-, gas-, chemische vloeistof en water toepassingen. Aanvullend assortiment bestaande uit multi-koppelingen, fittingen, slangen en accessoires zijn leverbaar.